Njega su baš obradovali: De Jong se prvi oglasio nakon što je Valverde dobio otkaz

Holanđanin aktivan na Twitteru

Njega su baš obradovali: De Jong se prvi oglasio nakon što je Valverde dobio otkaz

E. Čaušević

Ernesto Valverde od sinoć više nije trener Barcelone jer je klub odlučio da mu uruči otkaz.

Valverde se nije baš proslavio na klupi katalonskog kluba iako je uspio osvojiti dvije titule prvaka Španije. No, rezultati na evropskoj sceni su izostali, a "presudio" mu je loš nastup Barcelona na španskom Superkupu.

Klub je jučer održao sastanak s njim i saopštio mu da više nije trener Barcelone. Njegovo mjesto preuzeo je Quique Setien koji će danas biti predstavljen navijačima Blaugrane.

Zanimljivo da se samo sedam minuta nakon objave da Valverde više nije trener Barce na Twitteru oglasio Frenkie De Jong. Holanđanin je bio standardan kod Valverdea, ali nisu imali baš dobar odnos jer od prvog dana nije igrao na prirodnoj poziciji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

De Jong je objavio na Twitteru fotografiju i navijači vjeruju da je ovo bila dvosmislena poruka mladog veznjaka Barcelone.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti