Zašto Barcelona još nije otpustila Valverdea?

Odluka je već donesena

Zašto Barcelona još nije otpustila Valverdea?

A. Čaušević

U Barceloni su odlučili da traže novog trenera, ali saradnja sa Ernesteom Valverdeom još uvijek nije završena. 

Valverdeov menadžer Inaki Ibanez je za katalonske medije kazao kako još uvijek nema dogovora oko sporazumnog raskida saradanje.

"Pregovaramo. Kako je Ernesto? Kako može biti neko ko je dobio otkaz ili će ga dobiti?", kazao je Ibanez.

U Barceloni su odlučni da s Valverdeom postignu dogovor što je prije moguće, ali očigledno pojedini detalji sve usporavaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 55-godišnjak je na Nou Camp stigao 2017. godine, osvojio je dvije La Lige, dok je u Ligi prvaka zabilježio razočaravajuće i bolne poraze.

Španski mediji su već ranije najavili kako će Valverdea na klupi naslijediti Quique Setien koji je do kraja prošle sezone sjedio na klupi Betisa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
To je davno trebalo naćerati ****jivom motkom a sa njim i predsjednika koji je najgora karika u klubu.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi