Objavljeni dresovi Njemačke i svi se smiju zbog boja - "Na ovome bi i Barbie pozavidjela"
Druga garnitura njemačkih dresova naišla je na ismijavanje navijača.

Podsmijeh prema Elfu

Objavljeni dresovi Njemačke i svi se smiju zbog boja - "Na ovome bi i Barbie pozavidjela"

Eldar Ganibegović

Njemačka će u junu i julu biti domaćin Evropskog fudbalskog prvenstva. Kada se radi o njihovoj reprezentaciji, u prvoj stvari se nisu proslavili. Ismijavaju ih nakon što je objavljen izgled novih dresova. 

Osim rukometnog koje počinje za nekoliko dana, Njemačka će ove godine biti domaćin i fudbalskog Evropskog prvenstva. Prva utakmica na rasporedu je 14. juna, a finale tačno mjesec dana kasnije.

Jasno, reprezentacija Njemačke smještena je kao nosioc grupe A i otvorit će EURO utakmicom protiv Škotske. Osim ove dvije selekcije, u A grupi su još Švicarska i Mađarska.

Procurio izgled dresova njemačke, navijači ismijavaju drugu garnituru

Na internetu je procurio izgled novih dresova njemačke reprezentacije. Stranica Footy Headlines objavila je izgled dvije garniture dresova, a druga je naišla na ismijavanje.

Prva garnutura izgleda onako kako smo i navikli da gledamo Njemačku - bijeli dres uz nekoliko izmijenjenih detalja. Na ramenima se mogu vidjeti boje zastave Njemačke.

Prva garnitura njemačkih dresova.

Međutim, dizajn druge garniture nasmijao je, ali i zgrozio mnoge. Roza i plava boje su koje su dominantne na ovom dresu.

Oglasi

"Čak bi i Barbie bila zavidna!", napisali su novinari mađarskog Blikka, misleći na ovaj njemački dres.

Garnitura koja je naišla na ismijavanja.

Novinari Bilda pokušali su saznati da li se radi o stvarnim garniturama. Međutim, nisu dobili konkretan odgovor.

"Uopšteno govoreći, ne učestvujemo u špekulacijama. Novi njemački dresovi će biti predstavljeni u pravo vrijeme", rekao je portparol Adidasa Oliver Brugen.

Međutim, Footy Headlines je stranica koja rijetko griješi. Oni kada objave ovakve stvari, obično budu tačne. Vidjet ćemo da li će sada Nijemci možda reagovati zbog ovih ismijavanja.

Footy Headlines tvrdi da će dresovi biti dostupni od marta mjeseca. Cijena će im iznositi oko 100 eura.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Spremni su za zadnje mjesto u grupi!
1 1
atomskimrav
Sta bi od onakve nacije. Od pancera do seka persa.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi