16

Komentari (16)

user1666374721
Oni brane burke, hidzab, nikab na tlu evrope a bune se što nema alkohola u islamskoj državi, čudno.
Začepiše njima JAPANCI usta....heheheheh
Handofsibir
ma to je standardna komunikacija, da ih ne procitaju citaci s usana, neko im rekao od fotoreportera "pticica", pa oni zajedno u sav glas, ali navika je dok si na terenu da pokrijes usta
PapaK
FU.K lgbth#4@#$nSD ....
tarchi
Hitler bi bio ponosan na njih! Yebo vam *****i majku u majci.
Djole1921
Mrs ****m vam mater *****sku
Turgut2
Pa dozvoljacaju logo natpis Ne Discriminaciji za svakoga ko se vidi disskrininiran itd zasto bas lgtb ja ne vidim da ih ikondiskrininira sem kad ne guraju agresivno svoju stvar budi sto jesi i orivatno sve to
Campa
A jeste dosadni vise ****li vas *****i
edo111
Zapad,najperversini narod sto postoji,u zapadu, na najvecim pozicijama sjede *****i i lezbace
Klicko
Kad pogledam Europu i ameriku mislim da smo mi još uvijek uredu s mozgom hehe
axel42
Haj da se borite ua neznam ni ja neka prava, recimo više prava za žene i slično ali za istopolne veze, brakove, usvajanje djece istopolnim brakovima pa ljudi da li ste vi normalni???
Realno01
To su ti zapadne vrijednosti
Predator214
Zemlja koja je zla nanijela svima u Evropi, sad odjednom se najvise zalaze za ljudska prava, koja su gazili gdje i kako sustigli u zadnjih 100+ godina.... Licemjerno... FUJ!!!
Realno01
Hahhahahhah ma prekrivajte koliko hocete ali trake neeeeeeemaaaaaaa i tacka! Mali Katar cijelom zapadu pljunuo u lice i niko nista ne moze niti smije.Gdje ste sada poremeceni.hahhahah Svaka cast Kataru,kapa do poda!
DamirT
Pa sto niste napustili SP kad volite gejeve???? Yebali vas oni
nakopitam
Dok vi podrzavate lgbt ili kako se vec zovu, svabice vam guzze gastarbajteri iz bivse Yuge
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.