Njemački klub objavio: Nažalost, potvrđene su najgore vijesti...

St. Pauli ostao bez kapitena

Njemački klub objavio: Nažalost, potvrđene su najgore vijesti...

E. Škorić

St. Pauli je jučer poražen na svom Millerntor stadionu u Hamburgu od Gr. Furtha s 3:1, ali poraz je sada najmanji problem.

St. Pauli je ostao na jednom osvojenom bodu i na prvom domaćem susretu doživio je poraz od Gr. Furtha, ali sve je zasjenila teška povreda kapitena Christopera Avevora.

"Potvrđeni su najgori strahovi: naš kapiten Chrstiopher Avevor je slomio lijevu fibulu i prednje ligamente na domaćoj utakmici protiv Gr. Furtha", saopćeno je iz hamburškog drugoligaša.

Za 27-godišnjaka je sasvim sigurno završena sezona, a pitanje je hoće li imati snage da se vrati u karijeri.

Ovakvu vrstu povrede imao je i bivši napadač Dinama i Arsenala Eduardo da Silva i obično igrači psihički padnu i teško se vraćaju u formu nakon što duže vrijeme provedu na rehabilitaciji.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi