Puni se kasa NK Čelik

Zenički klub ide prema stabilizaciji

Puni se kasa NK Čelik

H. Zilić

Aktivno je u NK Čelik.

Menadžment nogometnog kluba Čelik svakodnevno radi na stabilizaciji kluba i rješavanju problema koji su se godinama gomilali.

Na adresu Čelika danas je stigla i odluka Komisije za status i transfer igrača, a vezano za transfer Azura Mahmića u FK Mladost Doboj Kakanj.

NK Čelik je o cijeloj situaciji javnost upoznao saopstenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"Na adresu kluba stigla je odluka Komisije za status i transfer igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona u kojoj se FK Mladost Doboj-Kakanj obavezuje isplatiti iznos od 19.069,86 KM na ime obaveze za naknadu za treniranje igrača Azura Mahmića.

Riječ je o naknadi za treniranje za igrača Azura Mahmića, koju naš klub potražuje od FK Mladost Doboj-Kakanj.

Inače, Mahmić je za Čelik igrao u periodu od 19.07.2017. godine pa do 18.06.2020. godine., nakon čega je potpisao profesionalni Ugovor sa FK Mladost Doboj-Kakanj.

Jedno je sigurno, a to je da će Čelik dobiti sve ono što mu pripada!

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Trenutna Uprava i menadžment NK Čelik Zenica će uvijek braniti interese kluba, te će klub uvijek stavljati iznad svega i svih.

Našu borbu nastavljamo dalje. Zajedničkim radom i zajedničkim snagama za jak i stabilan zenički Čelik!", stoji u saopštenju NK Čelik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brotherze
Fudo vrati pare
3 0
ZE072
Samo naplacuj Likce! I od tebe su ublehasi trazili po 75,000 maraka za jednu odigranu utakmicu. Nikom ne oprastaj, samo naplacuj!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti