20

Komentari (20)

user1675926959
@Drakula je glup ko konj On još uvijek misli da klub BUKVALNO nema marke hahahaha.Ako je Želji ljetos bila loša politika dolazaka da igrači igraju do 8 milja plate jer su mislili zatvoriti skroz poresku sada su skontali da je odnio vrag šalu te da moraju odriješiti kesu Željo je u ovom trenutku 5 najskuplji tim lige a do prije mjesec dana je bio ubjedljivo najjeftiniji.Ublizu je bio GOŠK ali i on je bio skuplji od Želje Tako dragi Drakula ne laprdaj gluposti da ti se djeca ne smiju
Ham0
E jbg sad zbog Celika opet moraju krasti pare namjenjene starima i bolesnima.
Convict
Nema Sabicu vise bez rapa misu lopovski nemaaaa.
FahrudinKonjHodzic
stihovi posveceni zelji jednoga dana zalit ce mnogi stote vise nema ostace pjesma i uspomena za propalog kretena
FahrudinKonjHodzic
kakocu puscat govedo
papagaj
Samo jako Željoooo
visokohz
Ja našta ovaj željo spade Allahu dragi....
Hrusta98
Nemaju za kikiriki klošari jedni naucili dzabalame sve da dobiju plati pa se klati ispašcete budetel glededali u fening
limvotemirvah
Prijateljski savjet Zenicanima: ne ulazite u posao sa Zeljkanom. To je klub kriminalaca, ubleha i varalica. Oni imaju visok budzet i daju pojedinim igracima po 10 milja mjesecno, a vama supljiraju da nemaju za simbolicnu naknadu. Manite se te stoke. Ugledajte se na Velez, koji je procvjetao od kako je postao nasa filijala. Pozdrav za sve navijace Celika, nadam se da se za koju godinu vidimo u PLBiH.
Drakula
Ko bolan prima 10k mjesecno mozda sad da su pojacali jer ispadaju i idu na sve ili nista. Irfan Jasarevic 1700 imao nisu momku ni stan dali na koristenje isto da je on iz Sarajeva pa ima svoj. Da mu menadzer nije dao stan jedva bi kraj sa krajem sklapao a jedan je od meni boljih bekova u ligi.
sirkrajvosa
Nabijem i tebe i Čelik. Dabogda se sreli brzo s njima, ali u federalci.
limvotemirvah
Ne budi naivan @Drakula. Licno mi je Radovac rekao da ima 12 milja. Nisu daleko iza njega Boljevic, Selimovic, Krpic, Ovcina, Mekic, Stilic... sve to igra za izmedju 5 i 10 milja. Pa onaj golman Mulalic je imao 7, a otjerali ga.
CeZenicaLik
Bijemtena racku paksu danje
Taceoni
Iz pouzdanih izvora ali ozbiljno novi crnjo sto je dosao iz Bugarske 10 000 km,pa ti padaj na šuplje
PoliziaMerda1981
Koje smo traume nabili ovom Mirvićevom pušikurcu to nije normalno. Jos malo zavezat ce ga u dvorište ko kera prčio majku koja ga je okotila hahahahahaha
user1695121092
NABIJEM I TEBE I KOMPLETNO SARAJEVO I BORDO I PLAVO DOVIDJENJA I PRIJATNO
user1676370670
Jbt kao Messija da dovode...Na sta spade ovaj klub...Amarova spletkarenja i spletkarenja pojesinaca fol vatrenih navijaca zelje...fuj
user1613662710
Ooet desni bek umjesto da dovedemo pravog lijevog beka
Nogometni_znalac
E moj željo nemaš kifle da dovedeš igrača iz ugašenog kluba. Ponudite im da se sklopite u jedan klub svakako ste za kantona i jedni i drugi !
Zenicanin
E jesi znalac, aj mršššš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti