16

Komentari (16)

Gari Garinča
Nadam se da će Čelik i Iskra pred drugostepenom komisijom dobiti licencu. Čelik sigurno dobija licencu. Za Iskru nisam siguran jer joj o glavi radi Naim Basara.
Ymrader
Nekome se opet stima, nije Celik dobio, a zanimljivo ni Bosna koja je drugoplasirana. I jedni i drugi imaju stadion i sve uslove bolje od ostalih koji su dobili. Cast pojedincima koji su na nekom 'slicnom' nivou.
Ipak će mlada uprava Čelika i grad i navijači pokazati da i papirne prepreke mogu pobijediti, nadamo se da će za 8 dana drugostepena komisija dati zeleno svjetlo i da ćemo Čelika aBd gledati od jeseni u prvu ligu.. SRTNOOO crno crveni...
Convicts
gh0ast
Dajte ba ljudi, kad su Lukavac i Bihać igrali kako ovi ne bi mogli.... Koja glupost.
SonPen1946
Znaci nista od derbija u federalnoj, celika i slobodanke
NuklearniReaktor
Sitan propust administracije vec sutra ce biti rijeseno to.Postoji mogucnost da Čelik bude sam u dvomecu.
vence
Kako kad je Klis(Kliks kako ovi gore napisase :D) ispunio uslove?
zeničkidokosti
Bez brige, razlog je bizaran, sve će biti u redu
Zenicanin
starmac
Nastavlja se igranka iz prošlosti Saveza.Svi klubovi iz RS su ispravni a naši klubovi neispravni.Tako sad u Federaciji nastavljaju hajku na stare Premierligaše za radi nečijeg interesa.
leader_of_wolves
Ima li neki poseban razlog zbog čega je Čelik odbijen? Gornji rahić dobio a Čelik nije, je*em ja cijeli savez i ovakvo licenciranje !!!!!!!
Drakula
Ovaj gornji rahic i butorovic polje ni sami ne znaju gdje se nalaze kamoli gdje im je stadion
vence
Kralju, taj Klis je lani igrao polufinale kupa, dvije godine prije cetvrtfinale..to sto ti ne znas ne znaci da nema..1 iz geografije :)
zak84
Hahahahaha.klis dobio licence,Bez stadiona celik nije..... Motaj kablove,gasi masine .....
vence
Klis bez stadiona? Z par mjeseci imaju i pomocni teren u sklopu stadiona sto mnogi premijerligasi nemaju kako treba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.