8

Komentari (8)

CeZenicaLik
A zasto FS BiH ne krene od gornje lige i nju ureduje.krenuli od Celika????Ima to svoje politicko zasto.Umjesto da FS BiH pomogne i podrzi klubove koji imaju perspektivu kao moj Celik vi ich minirate.Svaka vam cast!!!!!!
Bhf111
Pa svi podizete glas kad vam se nesto desi, a kad se desi nekom drugom svi cutite. DOK SVI NE STANU ZAJEDNI NECE NAM BITI BOLJE, JER AKO JE DANAS VAMA SUTRA JE MENI LOSE ALI KOD NAS TOGA NEMA
Zaccheroni
PODRSKA ZA CELIK
Husrefbeg22
Celiku oduzeta tri boda! A da je u pitanju borac, listica i skutori nebi im nikada bodove oduzeli. Vjesaju slike zlocinaca na stadionima i ne oduzimaju im bodove. Samo se bodovi oduzimaju Sarajevi i Celiku. Samo se Mladost salje zbog necijeg cejfa u nizi rang. Mafija vodi FS BiH.
redbull
Bas da vidimo koji ce se klubovi odazvati, a salem prolic debelo krme gdje dodje tu nista posteno nije. Nagradili glavnog sudiju sto je slagao da je fizicki napadnut, pa sakrili ocjene koje su dobili za sudjenje. Samo u kod nas moguce, grobari fudbala, dabogda vam djeca ko messi bila, a ne imala gdje igrati, propali im talenti.
robija1988
Stupcanica i Bosna Visoko nece evo glave
RollingBlunt
Nece niko, jer niste bitni.. kad je prije par mjeseci bila incijativa zvana 4R ili kakonse vec zvala ( tuzla, velez, sarajevo, zeljo ) vi ste sa strane gledali i posmatrali samo, a svi su pozvani bili, sada kad vam oduzimaju bodove radi huligana bez mozga, onda ajmo dici glas.. posteno nema sta
redbull
Vjerujem da stupcanica hoce, ovi iz visokog hoce na silu da prodju dalje, sve rade na tome. Stupcanica ima finu ekipu, dok ovi visocaci bez ekipe na silu zele proci i rade sve i svasta da do toga dodju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.