14

Komentari (14)

Mackintosh
Trebo ih je poslat u najnizi rang, pa da onda i zvanicno odsele u Tursku. Turski klub, Turci su ih i ukanalili
vedin
Malo ga glabaj!
Uranija
Izašao čovjek u susret a nije morao, učinio više nego ijedan navijač koji po komentarima šišti i psuje
dinass
Odigro 10utakmica i moze izbacit klub iz prvenstva.Onaj ko ga je doveo treba da odgovara jer se ocito radi o krimonalu.
Samoiskreno
Pogledajte sta je Fudo sa Turcinom uradio, 8 utakmica odigrao za 6 mjeseci i duzbo mu se 53 000 KM a pitaj boga koliko je uzeo na ruke. Znaci utakmica jedna 8000 KM, poluvrijeme mu koštalo 4000 KM.FUDO TURČINE NAPUSI SE QRCINE
celikze
mame ti ga…..cijelo vrijeme su te molili da se dogovorite nisi reagovao na pozive….uhljupeeeee za 10 utakmica 60000
RollingBlunt
Hahahahah znaci ti radis posao jedan, i dodje ti druga kompanija i kaze ti, predji kod nas evo ti plata od 8000km … ti ces reci ne hvala, ne zasluzjem ja to ?? Ne seri bgt… vratite se vi u premijer ligu amin, da igramo derbije kao nekada.. ali ne serite.. ista stvar i u zelji i u sarajevu.. doveli ste igrace, potipisali ugovor, platite koliko ste potpisali .. nije frajer nista kriv.. mozds je mogao drugacije sve da se ne proziva po novinama, ali platite ( ovo govorim opcenito o svim klubovima u BiH koji silu duzni pare igracima )
lintus
I u cemu je problem?Da se tebi ponudi takav ugovor ti bi kao.odbio jel?Nije brekalo pisao ugovore,krivce trazite negdje drugo
Brazuka
Jessi glup inače ili?
dinass
Nije isto,ovdje su potpisivali ugovore obecavajuci igracima daleko vece plate u zamjenu za procenat,kriminal koji su pokusali Musija i Kasumovic zbog cega je Mladost odletila iz lige.Koliko igraca u Sarajevu ima platu 8000 po utakmici a bili su prvaci i osvajaci kupa a ovaj anonimus dosao u Celik i potpiso takav ugovor.mogli za te pare dobiti najbolje igrace i Premier lige.
dinass
Saucesnik u kriminalu,sad bi ga ja Sipi prijavio pa da se vidi kome je dao procenat od plate.Ovako kriminalac dobi 60000 na ruke za nista a saucesnik koji je potpiso ovakav ugovor 40% ili cak i pola.
celikze
jao kakvo bukvalno misljenje….iz mog komentara ne krivim ga za pare i ugovor nego sto je uprava Celika ovog majmuna kontaktirala kao sve druge igrace da rijese problem….lik se nije javljao i sada povlaci sve preko novina tuzbe i bla bla bla…a to je njegova stvar ako smatra da je zasluzio te pare ok bujrum…ja cijeli zivot radim posteno zaradjujem svoju platu halal…da je ne zaradim sigurno nebih tuzakao sefa i trazio nesto sto nisam zaradio….i opet kazem ima pravo i neka to je njegovo ali nacin na koji e to sam komentarisao a to sto vi mjesate kruske i jabuke to je nesto drugo…a druga stvar sto kaze dinass ovo je kriminal i trebalo bi istragu provesti…sigurno je i u drugim klubovima da se vidi koje u talu…ovo je privredni kriminal u organizivanom obliku…da je drzave kao sto nije bila bi tuzba jer u nasoj ligi ovakve ugovore imati to je vec nagradno pitanje….
celikze
vidi se ko ima mozak velicine klikera…decko treba ti crtati neke stvari da shvatis…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.