9

Komentari (9)

Baco
Dusmanin je to,pojma nemate koliki....
antikomunist
Zar je potrebno i napominjati da je notorni alkos i LAZOV Kasumovic kriv za sva zla koja strefise Zenicu??Pa taj alkis je ljudima obecao autobusku liniju dan pred izbore,a dan nakon uzbora istu ukinuo?!Drugima obecao rasvjetu isto dan pred izbore,zakacio se dvojici ljudi na banderi ,trajalo dan i odmah sutradan nakon izbora,opet"ugasio".On je obecao"sve za Celik",a nije nista uradio.Cak je unistio mnogo od onoga sto je zatekao.Stotine hiljada maraka su"nestale" u njegovoj kancelariji.On je ZLO u Bosnjaka,malo manje od Dine nastavnika fuzickog
Gari Garinča
Fuad Kasumović sve uništava i ovim dešavanjima je upetljao svoje prste. Štetočina iz Gornjeg Vakufa. Pa gospodo vi koji ste ga birali izvolite eto vam ga.
Arnel925
Reprezentacija ne treba igrati u Zenici. Nemam ništa protiv Zenice ali sve reprezentacije igraju u glavom gradu države gdje je blizu aerodrom. I stadion koji može da primi barem 20.000 ljudi. A ne 13.000.
denimen9
Hoćemo li i ovo na Vicu Zeljkovića pripisati? Zna se ko u ovoj državi selektivno uništava sport.
StarMoVe
Forzza Čelik! Ne dajte se Robijaši!
Convicts
Celik jos jaci dusmani.
redbull
Grobar Čelika i Zenice, imenom i prezimenom zove se fuad kasumovic!!
fukaraslana
Imamo i mi u Tz Imamoviceve sluge koji su unistilr klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.