Vasilj karijeru nastavlja u GOŠK-u

Bivši golman Mladosti, Lokomotive, Dinama

Vasilj karijeru nastavlja u GOŠK-u

H. Zilić

NK GOŠK ima iza sebe sjajan jesenji dio sezone u Provj ligi FBiH. Ubjedljivi lideri su i samo se čudo treba desiti da tim iz Gabele ne izbori plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine naredne sezone.

Rezultati ne zavaravaju Upravu kluba pa tako tim iz Gabele planski radi i na pojačanjima.

Lavovi su jutros ozvančili vijesti da će mladi golman Filip Vasilj u nastavku sezone biti član GOŠK-a.

"Novi član NK GOŠK Gabela je golman Filip Vasilj (23)

Vasilj je posljednji angažman imao u Hrvatskoj, a sada će pojačati konkurenciju među stativama našeg tima.

Vasilj je bio i omladinski reprezentativac naše zemlje, a nosio je i dres Čapljine, Travnika, Kustošije, FK Mladost Doboj Kakanj, NK Lokomotiva Zagreb U-19 i NK Dinamo Zagreb U-17.

Želimo mu dobrodošlicu i da se osjeća kao kod kuće. Zajedno do titule", stoji u saopštenju NK GOŠK.

U Gabeli se pored igračkog kadra radi na infrastrukturi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tako je klub jučer i zvanično počeo postavljanje reflektora na stadionu "Perica Pero Pavlović", što je jedan izuzetno značajan projekat.

Na stadionu u Gabeli ćemo u budućnosti gledati i noćne utakmice što će svaako biti olakšavajuća stvar pogotovo ljeti kada su na jugu naše zemnlje visoke temperature praćene sparinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi