Lijepe riječi nakon derbija u Tešnju mogu nas obradovati: "Hvala domaćinu, te sjajnim navijačima"

GOŠK slavio pobjedu

Lijepe riječi nakon derbija u Tešnju mogu nas obradovati: "Hvala domaćinu, te sjajnim navijačima"

S. Mlaćo
Derbi 7. kola Prve lige FBiH odigran je jučer u Tešnju.

Sastala su se do jučer jedina dva neporažena tima TOŠK i GOŠK, a na kraju su tri boda otišla u Gabelu.

Strijelci za goste u sjajnoj atmosferi bili su Bošković i Haračić, te je tim iz Gabele sada lider na tabeli.

U GOŠK-u su sretni i zadovoljni zbog pobjede, a riječi hvale imaju za domaćina, te publiku u Tešnju koja je još jednom pokazala kako se navija i bodri vlastiti tim, ali i poštuje protivnički.

Prvi čovjek GOŠK-a Lujo Ilić u ime kluba pohvalio je domaćina.

“Zahvaljujemo se ljudima iz NK TOŠK na gostoprimstvu, te domaćim navijačima koji su zaista bili sjajni, a na kraju su nas ispratili aplauzom. Navijači su to kojih se ne bi postidjeli ni mnogo veći klubovi. Želimo TOŠK-u mnogo uspjeha, to svakako zaslužuju, kao i njihova publika koja prepoznaje nogomet u pravom smislu te riječi“, kazao je Ilić za SportSport.ba.

Oglasi

Pohvalio je i sudijsku trojku na čelu Elvedinom Topuzovićem iz Tuzle, te istakao zadovoljstvo što je sa obje strane sve proteklo na fer i korektan način, uz nadu da će tako biti i u svim narednim utakmicama.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, osobe koje igraju nogomet, ljudi stoje i trava

Svakako da ove riječi raduje sve ljubitelje nogometa u našoj zemlji, posebno kada u posljednje vrijeme sve više čitamo o nesportskom ponašanju navijača, incidentima, lošem suđenju, itd...

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi