NK GOŠK želi nastavak Prve lige FBiH, te Kupa BiH

Jasna poruka iz Gabele

NK GOŠK želi nastavak Prve lige FBiH, te Kupa BiH

Samir Mlaćo

U NK GOŠK jasno su istakli želju da se prvenstvo u Prvoj ligi FBiH te takmičenje u Kupu BiH nastavi.

Naime, Upravni odbor ovog kluba donio je zaključak da se prvenstvo treba nastaviti ukoliko se steknu uvjeti, kao i Kup BiH koji je došao do same završnice.

"Ova odluka je donesena iz dva razloga. Kao što je i poznato, NK GOŠK je zagovornik fair play igre i stoga želi da se regularno na zelenom terenu ostvare svi rezultati.

Nadalje, razlog zbog čega zauzimamo ovakav stav jeste i plasman naše ekipe u polufinale Kupa BiH, što je ujedno i povijesni uspjeh našeg kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Stoga predlažemo da Savez poduzme sve potrebne mjere u okviru svojih mogućnosti kako bi se omogućio nastavak natjecanja u Prvoj ligi FBiH", stoji saopštenju koje potpisuje predsjednik NK GOŠK Lujo Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti