Sutra žrijeb parova doigravanja za Prvu ligu FBiH
Slavilo se za vikend u Olovu FOTO: NK Stupčanica

Igraju se dva meča

Sutra žrijeb parova doigravanja za Prvu ligu FBiH

S. Mlaćo
Sutra će biti održan žrijeb parova doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH.

U bubnju će se naći prvaci četiri Druge lige FBiH: NK Stupčanica Olovo, NK Iskra Bugojno, FK Klis i FK Radnički Lukavac.

Žrijeb je zakazan za 13 sati u prostorijama NS FBiH, a pobjednici polufinalnih duela plasirat će se u Prvu ligu FBiH.

Susreti doigravanja igrat će se 08. i 12.06., a u doigravanju vrijedi pravilo gola u gostima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Klis iz Buturović Polja je potvrdio da će svoj domaći meč igrati na stadionu FK Igman u Konjicu.

Kako je već poznato, Prvu ligu FBiH će napustiti HNK Tomislav, dok bitku za prvaka vode FK Igman Konjic i NK GOŠK. Igman ima dva boda prednosti pred posljednje kolo koje se igra u nedjelju.

Top Komentari

Brazuka
Sve ide ka tome da Savez želi pogurati Stupcanicu i Radnički, koji imaju pare. Zato je jasno da će igrati Stupcanica Iskra I Radnički Klis. Ili Stupcanica klis, a radnicki Iskra. Sramotno je da to rade i da guraju odredjene ekipe. Kada im dobiju batine sudije a i oni pitaju se što i kako. Dajte svima postenih 180 minuta nek bar jednom dobije sport a ne vi mesetari solde drljevic kaplan zovkic garic i slicni uhl****si
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi