Odlučena sudbina Iskre, ko će u Prvu ligu FBiH?
Detalj sa jučerašnjeg meča NK Podgrmeč - NK Iskra 0:3

Održana sjednica Drugostepene komisije za licenciranje

Odlučena sudbina Iskre, ko će u Prvu ligu FBiH?

S. Mlaćo

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH (30.05.2022. godine) održana je sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova NS Federacije BiH.

 Na sjednici se odlučivalo po žalbama  NK BOSNA Visoko i NK ISKRA Bugojno na odluke Prvostepene komisije za licenciranje klubova o odbijanju licenci navedenim klubovima za učešće u takmičenju m:tel Prve lige FBiH  za takmičarsku sezonu 2022/2023.

Drugostepena komisija je donijela sljedeće odluke:

Usvaja se žalba i izdaje se licenca NK BOSNA Visoko za učešće u takmičenju m:tel Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2022/2023;

Usvaja se žalba i izdaje se licenca NK ISKRA Bugojno za učešće u takmičenju m:tel Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2022/2023;

Odluke Drugostepene komisije za licenciranje NS FBiH su konačne.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U doigravanju za Prvu ligu FBiH će igrati NK Iskra, FK Radnički Lukavac, NK Stupčanica Olovo i FK Klis Buturović Polje.

Dva pobjednika polufinalnih mečeva plasirat će se u Prvu ligu FBiH.

Top Komentari

denimen9
Bravo!
2 1
Gari Garinča
Tko god bude igrao sa Iskrom nece mu biti lako.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi