NK Jedinstvo imenovao novog trenera

Zamjena za Vladu Jagodića

NK Jedinstvo imenovao novog trenera

NK Jedinstvo i zvanično je za novog trenera imenovao Senada Repuha.

Poslije serije loših rezultata Bišćani su se u nedjelju razišli sa Vladom Jagodićem. Od tada se "crveno-bijelima" nudilo nekoliko trenerskih imena, a klupsko rukovodstvo na kraju je povjerenje ukazalo 46-godišnjem Senadu Repuhu.

Iza sebe Repuh ima prilično bogatu igračku karijeru, igrao je u Turskoj, Rusiji, Francuskoj, zatim u našoj zemlji za Sarajevo, gdje se kasnije okušao i kao trener. Na Koševu je također bio i ulozi asistenta za vrijeme ere Mehmeda Janjoša, a kao pomoćnik radio je i u Olimpiku.

Da je sve dogovoreno s Repuhom potvrdili su i iz kluba za SportSport.ba, vjerujući kako će ovaj stručnjak izvaditi ekipu iz letargije i donijeti joj pozitivan šok.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon šest odigranih utakmica Jedinstvo se inače u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine nalazi na pretposljednjem mjestu sa svega četiri osvojena boda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Sa Repuhom su potpisali sebi presudu... za njega je Jagodic sir Alex Ferguson
0 0
Fcs
E što ih Tošo izvadi iz Letargije...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi