NK Jedinstvo: Oštećeni smo

Oglasio se i tim iz Bihaća

NK Jedinstvo: Oštećeni smo

E. Škorić

Nogometni klub Jedinstvo smatra da je oštećen jučer u Mostaru.

U subotu je tim iz Bihaća gostovao Veležu i poražen je s 2:0, a gosti smatraju da im je u 23. minuti kod rezultata 0:0 trebao biti dosuđen penal.

"Na početku utakmice sa Veležom oštećeni smo, jer nam nije sviran penal, što je donijelo nervozu među naše igrače i na kraju poraz. Zvanično obraćanje Savezu nakon analize cijele utakmice", saopćeno je iz NK Jedinstvo.

Spornu situaciju sa meča u Mostaru možete pogledati i sami procijeniti je li Jedinstvo zaista oštećeno...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Grohot
kazu da balis lozionicaru mali, ovo je jedna greska a ne sto i jedna u toku jednog meca....smjesna kao kontra-propaganda se pokrece, taman da bi jedinstvo imalo sanse da im se penal svirao ili da je Velez odradio sudiju....ne idemo mi na seljakluk i prøjave rabote, ubrizgajte to sebi u pacurde pacovi pardon vukovi!
2 0
franjo25z
Sta kaze SDP jeli bio penal jebem vas u usta i vas i kuduza mesara.....picke ....budite posteni priznajte bio penal sudija zajebo....a ne nije bio sljepci...sasa matic bi sviro koliko je bilo ocigledno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi