NK Mramor sa pripremama starta u ponedeljak
S obzirom da je za ovaj rang takmičenja potreban trener sa licencom, u idućih nekoliko dana saznati ćemo ime novog šefa stručnog štaba NK Mramor.

Poznat datum početka priprema

NK Mramor sa pripremama starta u ponedeljak

Esmer Oštraković

Nogometaši Mramora nakon odigrane prve polusezone u Drugoj ligi FBiH, nalaze se na posljednjem mjestu sa samo deset osvojenih bodova.

Do kraja sezone boriti će veliku borbu za opstanak, a uprava kluba danas je odredila datum početka priprema za drugi dio sezone.

Tako će ekipa Mramora sa pripremama za proljetni dio prvenstva krenuti u ponedeljak, 4. februara. Prozivku će izvršiti novi-stari trener Fadil Dautović. Ipak, s obzirom da je za ovaj rang takmičenja potreban trener sa licencom, u idućih nekoliko dana saznati ćemo ime novog šefa stručnog štaba NK Mramor.

Kada je riječ od igračkom kadru u klub se vratilo nekoliko bivših igrača, a jedini koji je napustio Mramor je golman Selimović koji je prešao u Zvijezdu iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Mramor drugi dio sezone otvara teškim gostovanjem u Čeliću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti