Navijači Osijeka prvo presreli svoje igrače, a zatim im poslali jasnu poruku: "Je**t ćemo vam..."
FOTO: Luka Stanzl/Pixsell

Nimalo lijepe scene

Navijači Osijeka prvo presreli svoje igrače, a zatim im poslali jasnu poruku: "Je**t ćemo vam..."

E. Oštraković

Igrači Osijeka u posljednje vrijeme ne pružaju dobre partije, a njihovi navijači, popularna Kohorta, očito su izgubili živce.

Osijek je nedavno, uprkos tome što je imao igrača više pola sata, pa i penal, uspio da ispadne iz Kupa, a navijačima se to naravno nije nimalo dopalo.

Prvo su navijači Osijeka presreli autobus sa igračima na putu iz Zgreba i to na jednoj benzinskoj pumpi, te im verbalno pokazali da nisu nimalo zadovoljni.

Njihovo nezadovoljstvo se gomilalo iz utakmice u utakmicu, a očito je da više nisu željeli da šute i da su odlučili da podignu svoj glas.

Ipak, tu nije bio kraj. Nadomak stadiona navijači su ostavili svoju poruku koja je bila veoma jasna za igrače Osijeka.

Oglasi

"Igrajte pi**e... Je**t ćemo vam mater" piše na poruci koju si igračima Osijeka ostavili navijači.

Jasno je da su navijači Osijeka frustrirani zbog svega što se događa, a prednjihovim igračima je nova teška utakmica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osijek sutra čeka nova jako teška utakmica u okviru 25. kola SuperSport HNL-a kada na svom terenu dočekuju ekipu Dinama.

Dinamo u ovu utakmicu ulazi sa 3. mjesta na tabeli i sa 47 osvojenih bodova, što je 12 više od četvrtoplasiranog Osijeka, ali Dinamo ima i utakmicu manje.

Top Komentari

user1574859714
Dok smo mi ovako presretali i prijetili Zeljo je odličan bio,sad kad ovi navijači ne kritikuju,zadovolje se prezadnjim mjestom Zeljo naravno sve lošiji jer nemaju ni straha ni pritiska.
2 0
magistar
Rijeka šampion
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti