Ludnica u Hrvatskoj - Osijek predstavio pojačanje, umjesto njihovih slave navijači Dinama

Nadaju se dolasku Miereza

Ludnica u Hrvatskoj - Osijek predstavio pojačanje, umjesto njihovih slave navijači Dinama

E. Oštraković

Osijek je predstavio novo pojačanje, a teško je reći da li se njegovom dolasku više raduju navijači Osijeka ili navijači Dinama.

Naime, Dinamovci se nadaju da će njihov klub do kraja prijelaznog roka završiti dovođenje trenutnog napadača Osijeka Miereza.

Danas je Osijek predstavio svog novog napadača, a radi se o Ladislavu Almasiju koji ima 24 godine. Do sada je ovaj Slovak igrao za tim češke, a radi se o Banik Ostravi.

On je u ekipu Osijeka stigao na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone. Ukoliko uprava Osijeka odluči da otkupi njegov ugovor on će stanovnik ovog grada biti još dvije godine.

"Prvi dojmovi su jako dobri! Stadion mi djeluje impresivno sa svim ovim pomoćnim terenima i sadržajima, svi mi kažu da je najljepši u Hrvatskoj i zaista sam ugodno iznenađen. Sve je fantastično, što drugo mogu sada reći nego da čekam zabijati golove i biti dio ove obitelji", prvi su dojmovi Almasija.

Oglasi

Devet puta je nastupio za Slovačku

Almasi je ove sezone odigrao 18 utakmica za Banik i postigao je tri gola, a promijenio je veliki broj klubova u svojoj karijeri.

Krenuo je u Senici, a zatim je igrao za Dunajsku Stredu, Samorin, Petržalku, Ružomberok i Akhmat.

Vrijedi dodati i to da je za slovačku reprezentaciju odigrao devet utakmica, ali nije se upisao u listu strijelaca.

Oglasi

Navijači Dinama čekaju da Mierez potpiše

Nakon što je Ristovski promijenio broj na dresu navijači Dinama ubijeđeni su da će Mierez biti njihovo veliko pojačanje.

Navodno je broj 13 "zagarantovan" novom napadaču Dinama koji u klub stiže iz Osijeka, a radi se o Ramonu Mierezu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Posljednji put kada je trener Osijeka upitan o Mierezu rekao je da se nada da će njegov napadač ostati u klubu.

Iz njegovog odgovora dalo se naslutiti da postoji mogućnost za odlaskom, a kako stvari stoje to će se ubrzo i dogoditi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi