13

Komentari (13)

C.Banks
Molio bi navijače FKS što su bili taj dan na utakmici nek se oglase, cisto da nas upoznaju sa detaljima da ova mlađa raja zna sta je bilo
Logi93
Sukob navijača hahah hz došle i počele glumiti da su u svome selu i dobile po nekoj stvari.. on je platio glavom a mogao je bilo tko
C.Banks
Budi pošten pa priznaj sta je bilo. E ovako, bio sam 14 dana prije smrti Vedrana sa navijacima Veleža. Bio je Ramazan ako se neko sjeća. Prvo su nas napali prije stadiona kamenjima i pivskim flasama. Pa su nas napali na poluvremenu dok smo bili na tribinama. Pa su nas napali kad smo napustali stadio na istom ćošku gdje je Vedran upucan. I na kraju su nam napravili sačekušu Ultrasi na Balinovcu. Zasipali kamenjima auta. Primitivna stoka i jedni i drugi!!
IncognitoHZ
Istina za Vedrana!!
Zaccheroni
Podrska za HZ . Istina za Vedrana !
Marli30
ISTINA ZA ŠIROKI BRIJEG !!! Dosta je sarajevskih zločinaca da kmeče i prikriva istinu tolike godine. I veće sile su lomile zube u Širokom Brijegu a kamoli neće 2 autobusa nadrogirane rulje nahuškane od strane SDA. Usrali ste motku 4.10.2009. znate to i sami, žali bože mladog života ali sarajevska rulja ga je odvela u smrt.
K79
a sto je ovaj knežević skocio sa drugog sprata i pobjego u hr ako nije kriv?!
Barbossa
Halo Marli30 opusti se. Za ubistvo se mora odgovarati kakva god situacija bila. Niko ovdje ne raspravlja ko je i šta kriv. Samo hoćemo da odgovara onaj "heroj" koji je pucao na masu i pritom ubio Vedrana.
C.Banks
Da si bio taj dan na utakmici ne bi tako govorio. Sram te bilo
NorthHZ
Vedran Puljić!
Mostarac94
Istina za Vedrana !
Hordas_00
Pravda za Vedrana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.