NK Široki Brijeg bez šefa struke protiv FK Borac

Derbi uskoro počinje

NK Široki Brijeg bez šefa struke protiv FK Borac

Samir Mlaćo
Uskoro će početi derbi meč između Širokog Brijega i Borca.

Svi se nadaju u kvalitetnu predstavu na Pecari, a treba istaći da je domaći tim bez šefa struke.

Naime, zbog viroze neće na klupi biti Ivice Barbarića, što je i potvrđeno iz NK Široki Brijeg.

“Umjesto viroznoga šefa stručnog stožera Ivice Barbarića momčad Širokog Brijega u današnjem derbiju predvodit će njegovi pomoćnici Vlado Hrkać i Nenad Džidić, a ovo su dvadesetorica igrača koje imaju na raspolaganju za okršaj s banjalučkim Borcem“, stoji u objavi NK Široki Brijeg.

Za Širokobriježane će nastupiti: Josipović, Medić, Barišić, Mašić, Vukoja, Kpan, Lukić, Turković, Musa, Ćavar, Kuprešak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- 𝟒𝟎' | Umjesto viroznoga šefa stručnog stožera Ivice Barbarića momčad Širokog Brijega u današnjem derbiju predvodit će...

Posted by NK Široki Brijeg on Sunday, September 4, 2022

Za FK Borac nastupaju: Ćetković, Ćorić, Gajić, Vojnović, Lukić, Spremo, Popara, Jurilj, Tatar, Piščević, Zakarić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi