NK Široki Brijeg zatražio odgodu meča sa Veležom i Tuzlom City!

Zahtjev stigao u NS BiH

NK Široki Brijeg zatražio odgodu meča sa Veležom i Tuzlom City!

S. Mlaćo

Veliki broj pozitivnih nogometaša na koronavirus stvorio je probleme NK Široki Brijeg.

Uoči  meča sa Sarajevom Širokobriježanima su se javili novi problemi, a sada su pozitivni i pojedini nogometaši koji su nastupili u duelu sa bordo timom.

Široki Brijeg sutra treba igrati meč osmine finala Kupa BiH protiv FK Velež u Mostaru, dok za vikend u okviru Premijer lige izabranici Tonija Karačića idu na megdan Tuzli City.

Ipak, čini se da od toga neće biti ništa.

Širokobriježani su od Saveza upravo i zvanično zatražili odgodu dva navedena meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Saveza pristanak za odgodu meča sutra mora dati i FK Velež.

12 nogometaša Širokog Brijega već od ranije je u izolaciji, a sada su pozitivni još šestorica i jedan član stručnog štaba.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ja postavljam pitanje?Šta ako svake sedmice krene neki klub sa odgađanjem utakmice?Kad će se završiti prvenstvo.I kakvi će rosteri igrača biti kad bude po 2,3 utakmice odgođene.Trebaju klubovi zabraniti igračima partijanja i slati ih u karantin radi ovih stvari.A pogotovo na zgusnuti raspored subota,srijeda,subota.Nemaju se kad ni testirati a kamoli nešto drugo.KONTROLIŠITE IGRAČE DA VAM NEIDU PO KAFANAMA JER SU PLAĆENI DA RADE KAKO IM SE GOVORI.
10 1
Penderinos
Kad je Rostov mogao izgubiti 10-1 mogu i ovi. Taman da nam podigne rejting lige
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi