16

Komentari (16)

tbra
Ako postoji dovoljan broj nezarazenih igraca neka se igra, a ako ne onda odgoda. Jednostavno.
Jadnimi
Po protokolu covid-19, nema odgode dok nije zaraženo makar 20 igrača, navodi se da klub mora imati 30 igrača, uključujući 11 profesionalaca, a ostali mogu biti amateri, juniori, kadeti.
starmac
Ja postavljam pitanje?Šta ako svake sedmice krene neki klub sa odgađanjem utakmice?Kad će se završiti prvenstvo.I kakvi će rosteri igrača biti kad bude po 2,3 utakmice odgođene.Trebaju klubovi zabraniti igračima partijanja i slati ih u karantin radi ovih stvari.A pogotovo na zgusnuti raspored subota,srijeda,subota.Nemaju se kad ni testirati a kamoli nešto drugo.KONTROLIŠITE IGRAČE DA VAM NEIDU PO KAFANAMA JER SU PLAĆENI DA RADE KAKO IM SE GOVORI.
Harcos
Neka igrači rade od kuće.
Kladionicar_iz_mira
Eh, haj da vidimo Velez sada.
Jadnimi
oni se tu ništa ne pitaju, Savez odlučuje
SeoRusilac
Nije mi jasno kako savez nema neki protokol po kojem se tekma automatski odgađa ako je 40 i više posto ekipe zaraženo?
Panta_rei
Protokol koji je prihvacen pisala UEFA i jasno precizira ovakve stvari. Identicno kao Napoli sa Juventusom. Zarazeni igrac se vodi kao povredjen i njegovo mjesto popunjavas sa juniorima ukoliko nemas u rosteru 20 i kusur igraca. Savez ga je prihvatio kao i klubovi nase lige prije pocetka sezone. Sjetite se ekipe Mladosti. Ljudi nisu prosli pripreme zbog kompletne ekipe i korone i sta se na kraju desilo? Nista, igrali su takvi pocetak sezone. Zato u ovim situacijama treba citati pravilnik.
Zaštita Identiteta
Ma ako ćemo pričati o principima već su prekršeni - zbog Borca se odgodila liga, zbog Mladosti i Širokog nije ni jedno kolo. Neko će reći prošle sezone bilo jedno, ove drugo - ok, nikakav problem. Onda nemoj za 10 dana ako bude pola FKS zaraženo zbog utakmice protiv Širokog, ili kad bude neko iz Borca da opet odgađamo nego se držite ove priče do kraja, nek igraju juniori, kadeti, pioniri...
Uranija
Pravila su jasno definisana, ako tim ima 11 igrača + 2 golmana zdrava onda se može i mora igrati, ta su se pravila odredila poslije prekida prošle sezone. Široki brijeg je TRAŽIO ODGODU 2 SATA PRIJE POČETKA UTAKMICE... to je bio jedini problem. Ako hoćeš da ti ponovim ti samo kaži...
Zaštita Identiteta
Mladost nije imala 11+2 golmana, KONTAŠ? il da ti ponovim, ti samo kaži...
SeoRusilac
Treba odgoditi tekmu
enko
Komentari su vam ok,ali opet se vracan na problem mladosti iz kaknja.isti arsin i u dobru i u zlu.znaci nista od odgode trebalo je to u pocetku sasjeci i nemojte da neko shvati da imam nesto protiv sirokog .
red devil mo
Kako biti pametan u ovakvoj situaciji. Sutra se može svakoj ekipi desit.
Enigma
Odgoditi bolje i to nego da nam zaraze igrače
Penderinos
Kad je Rostov mogao izgubiti 10-1 mogu i ovi. Taman da nam podigne rejting lige
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.