Prometno ljeto na Pecari: Mamić potpisao za NK Široki Brijeg

Velike igračke promjene na jugu naše zemlje

Prometno ljeto na Pecari: Mamić potpisao za NK Široki Brijeg · Saznajemo

Haris Zilić

Bh. klubovi uveliko slažu igračke kockice za novu sezonu, a veoma aktivno ovo ljeto je u redovima NK Široki Brijeg koji će po svemu sudeći imati najviše igračkih promjena.

Prema saznanjima našeg portala potpis sa timom sa Pecare stavio je mladi Luka Mamić. Riječ je od 20-godišnjem krilnom fudbaleru koji dolazi iz redova hrvatskog drugoligaša NK Solin.

Mamić je inače dijete splitskog Hajduka u kojem je prošao sve omladinske kategorije prije odlaska u NK Solin.

Na Pecari rade punom paraom, a krajem prošle sedmice u tim je stigao i Adam Benić koji je potpisao ugovor do 2025. godine.

Oglasi

Široki Brijeg će u novu sezonu i sa novim trenerom, a riječ je o Marijanu Budimiru koji je omladinske Hajduka prošle sezone odveo do finala Lige prvaka.

Novi trener Marijan Budimir sredinom juna izvršio je prozivku raspoloživog kadra i odradio prvi trening s igračima NK Široki Brijeg u klupskom kampu Musa-Karačić.

Na početku priprema za novu sezonu trener Marijan Budimir i njegovi suradnici Marko Sičić, Wagner Santos Lago, Mislav Juričević i Nenad Džidić na raspolaganju su imali 29 igrača.

Golmani: Tomislav Adolf Tomić, Ivan Puljić i Ante Slišković.

Odbrana: Ivan Pranjić, Kristijan Medić, Mate Šuto, Božo Musa, Bože Prusina, Mate Zvonimir Lasić, David Martić, Filip Taraba, Mihael Kuprešak, Tomislav Dadić i Josip Jelić.

Veznjaci: Tomislav Tomić, Di Mateo Lovrić, Branimir Barišić, Marko Matić, Marijan Ćavar, Bože Vukoja, Fran Vukelić, Filip Matić, Cyrille Kpan, Ilija Bagarić i Matej Gašpar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno ovo nije konačan sastav Širokog pred novu sezonu, ima dosta dolazaka, a moguće je da bude i još odlazaka sa Pecare.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije