NK Široki Brijeg potvrdio dva odlaska

Danas odigrali novi prijateljski meč

NK Široki Brijeg potvrdio dva odlaska

Samir Mlaćo

NK Široki Brijeg je danas potvrdio dva rastanka.

Tim sa Pecare doživio je velike promjene ove zime, a danas je potvrđen rastanak sa Di Mateom Lovrićem i Stjepanom Plazonjom.

Oni su sa današnjim danom završili svoju epizodu u ovom bh. premijerligašu.

"Zaključno s današnjim danom Di Mateo Lovrić i Stjepan Plazonja nisu više igrači NK Široki Brijeg. Sa spomenutim dvojcem potpisan je sporazumni raskid ugovora.

Di Mateo Lovrić, 24-godišnji vezni igrač iz Sinja, za godinu i pol dana provedene u Širokom Brijegu upisao je 24 nastupa u plavo-bijelom dresu i postigao jedan pogodak.

Stjepan Plazonja, 26-godišnji napadač iz Đakova, na Pecari je proveo četiri mjeseca i upisao samo šest nastupa.
Di Mateu i Stjepanu zahvaljujemo na korektnoj suradnji tijekom boravka u našem gradu i klubu, te im želimo puno sreće u nastavku svojih karijera", naveli su iz NK Široki Brijeg.

Oglasi

Široki Brijeg je danas odigrao i novi prijateljski meč, a rival je bio Neretvanac iz Opuzena. Šansu su dobili većinom mladi nogometaši, te prema svemu sudeći iskoristili na najbolji način.

Strijelci su bili Filip Matić i Ivan Sliško.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg: Puljić, Taraba, Buljan, Musa, J. Jelić, Barišić, Capan, M. Matić, F. Matić, Kuprešak, G. Jelić (još su igrali: Anić, Sliško, Bajkuša, Kraljević, Marković, Slišković, K. Medić). TRENER: Dino Skender

NK Neretvanac: Bačić, Sesar, Felipe Luiz, Wesley, D. Medić, Batinović, Šetka, Bubakar, Petriško, Gagula, Zubac (jos su igrali: Blažević, Popić, Kapović, Krešić, Petrović, Bijeliš, Prović, Perić, Buntić). TRENER: Josip Tošić

Podsjetimo, sa Pecare su jučer potvrdili da je klub napustio i Božo Šuto. Šuto je defanzivac koji je stigao 2022. godine iz Croatije Zmijavci.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi