Ahmetović: Nemamo pritisak kao Jedinstvo, želimo ostati neporaženi

Sutra meč 21. kola Prve lige FBiH

Ahmetović: Nemamo pritisak kao Jedinstvo, želimo ostati neporaženi

Samir Mlaćo

U subotu i nedjelju igra se susreti 21. kola Prve lige FBiH.

Fenjeraš Slaven će na svom terenu ugostiti Jedinstvo koje je pobjedom u prošlom kolu prekinuo crni niz.

Očekuje se uzbudljiv meč, a uloga favorita pripada gostima.

"Sutra nas očekuje teška utakmica jer nam dolazi Jedinstvo, ekipa kojoj su bodovi jako potrebni u borbi za opstanak, s druge strane mi igramo rasterećeno i nemamo pritisak kao gostujuća ekipa na njima je veliki pritisak i mi ćemo dati sve od sebe da ostanemo neporaženi na domaćem terenu. Mi igramo iz utakmice u utakmicu da afirmisemo mlade igrače, a u Slavenu ima dosta dobrih mladih igrača na koje treba obratiti pažnju. Očekujem fer i korektnu utakmicu sa obje strane", kazao je prvotimac Slavena Esmir Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč u Živinicama igra se sa početkom u 15:30 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi