NK Slaven predstavio novog šefa stručnog štaba

Nakon odlaska Hadžimahovića

NK Slaven predstavio novog šefa stručnog štaba · Zvanično

Federalni prvoligaš iz Živinica, NK Slaven, jutros je i zvanično ostao bez trenera. Naime, Samir Hadžimahović je odlučio napustiti kormilo ekipe.

Ipak, nisu u Slavenu dugo tragali za novim šefom struke.

Iz NK Slaven su sada saopštili da je Damir Borovac zvanično novi trener ekipe.

"Novi šef stručnog štaba, danas je predstavljen na Gradskom stadionu, njegovo ime je Damir Borovac i prethodno je trenirao HNK Čapljinu, mi mu želimo mnogo sreće u radu i sa našim Slavenom da napravi mnogo uspjeha", poručili su iz NK Slaven.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Slaven je za vikend savladao ekipu Travnika i nakon šest kola Prve lige FBiH se nalazi na 12. poziciji na tabeli sa šest osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi