Nogomet je slavio danas u Olovu!

Stupčanica i GOŠK za primjer

Nogomet je slavio danas u Olovu!

S. Mlaćo
U jednom od zanimljivih mečeva 5. kola Prve lige FBiH snage su odmjerili danas NK Stupčanica i NK GOŠK.

Slavili su domaći 1:0, a ne bi bilo nezasluženo da su tri boda otišla u Gabelu. Imali su gosti svoje šanse, nisu iskoristili, pa su domaći preko Šehića pred sami kraj stigli do gola i pobjede.

Nakon meča iz GOŠK-a su imali riječi hvale za domaćina, što je zaista za svaku pohvalu.

Danas smo upisali prvi poraz ove sezone. Desilo se to u Olovu, kod ekipe NK Stupčanica kojoj ovim putem upućujemo čestitke.

Sretni smo što smo dobili nove sportske prijatelje i zaista imamo samo riječi hvale za gostoprimstvo te domaće navijače koji su priredili sjajnu atmoferu i fer i korektno navijali svih 90 minuta.

Osjećali smo se kao kod kuće, u pravoj sportskoj atmosferi, te iz Olova odlazimo sa pomiješanim emocijama. Tužni zbog poraza, a sretni jer smo upoznali sjajne ljude, sportsku sredinu za primjer. Želimo Vam puno sreće u nastavku sezone, te se radujemo našim novim susretima. Sve ćemo učiniti da u Gabeli uzvratimo gostoprimstvo!

Oglasi

Sportski pozdrav od kolektiva NK GOŠK Gabela!“, stoji u objavi NK GOŠK.

Brzo je stigao odgovor iz Olova, te definitivno prelijepa poruka koja može radovati sve one koji vole i prate bh. nogomet.

S jedne strane, toliko žara i borbe naših momaka, sa željom da pokažu koliko zaista mogu, a sa druge strane igrači NK GOŠK-a sa željom da nastave niz pobjeda...

Uprkos svemu, kako smo i najavljivali, želja nam je bila da pobijedi sport i uistinu je i pobijedio. Nijedna varnica na terenu, nijedna varnica na tribinama i samo riječi hvale naših novih sportskih prijatelja iz Gabele...

Danas smo upisali prvi poraz ove sezone. Desilo se to u Olovu, kod ekipe NK Stupčanica kojoj ovim putem upućujemo...

Posted by NK GOŠK Gabela on Sunday, September 11, 2022
Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hvala NK GOŠK Gabela, a mi vam kao kolektivu želimo da ostvarite sve svoje zacrtane sportske ciljeve“, stoji u saopštenju NK Stupčanica.

Treba istaći da su iz oba tabora pohvalili i sjajno suđenje Armina Kukića iz Bugojna te njegovih pomoćnika Almira Huskića (Bugojno) i Amrudina Zaimovića iz Novog Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi