Privukli veliku pažnju: Bh. klub van terena poput svjetskih velikana
FOTO: NK Stupčanica/Facebook

Potez koji rijetko viđamo u našem sportu

Privukli veliku pažnju: Bh. klub van terena poput svjetskih velikana

H. Zilić

Mnogi klubovi i van terena vode računa o svojim igračima, ali i predstavljanju kluba na najbolji mogući način. Jedan bh. klub je krenuo koracima svjetskih velikana.

NK Stupčanica član Prve lige FBiH privukao je pažnju potezom koji možemo vidjeti samo u vodećim svjetskim klubovima i reprezentacijamaa.

Klub iz Olova je svojim fudbalerima osigurao elegantnu odjevnu kombinaciju koju će igrači nositi u svečanim prilikama, eventualno kada se bude išlo na gostovanje.

"Za vrijeme boravka u Turskoj tokom zimskih priprema, naši nogometaši, stručni štab kao i članovi uprave, obradovani su elegantnom odjevnom kombinacijom brendova U.S. Polo Assn., Dolce & Gabbana i Jacob Cohen.

Ove vrijedne poklone smo dobili od našeg prijatelja Stanislava Ćubele, koji je učinio mnogo toga za nas u proteklih nekoliko godina, na čemu smo mu neizmjerno zahvalni.

Ovu elegantnu modnu kombinaciju koristit ćemo za svečane prilike, posebne događaje i eventualno odlaske na gostovanja", stoji u saopštenju NK Stupčanica.

Oglasi

Nakon ove objave klub je privukao pažnju mnogih medija i fudbalskih simaptizera. Svakako neobična situacija za bh. fudbalske krugove.

Za vrijeme boravka u Turskoj tokom zimskih priprema, naši nogometaši, stručni štab kao i članovi uprave, obradovani su...

Posted by NK Stupčanica on Tuesday, March 21, 2023

Iako su federalni prvoligaš u Stupčanici rade iz dana u dan na organizaciji kluba koji sve više poprima ozbiljan izgled. Pripreme obavljaju u Antaliji, a sada i odjenvom kombinacijom pomjeraju granice u bh. fudbalu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Stupčanica je trenutno na 11. mjestu u Prvoj ligi FBiH.

Za vikend igraju jako bitnu utakmicu u 19. kolu kada će dočekati Budućnost iz Banovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije