Na stadionu bh. niželigaša "nikla" tribina pred utakmicu Kupa
FOTO: NK Stupčanica

Planiraju spektakl

Na stadionu bh. niželigaša "nikla" tribina pred utakmicu Kupa

A. Čaušević

Pojedini bh. klubovi nastoje da poboljšaju infrastrukturu na stadionima u skladu sa svojim mogućnostima. 

Bh. trećegliaša, NK Stupčanicu, već neko vrijeme kraze entuzijazam i volja za radom i uspjehom čelnih ljudi kluba iz Olova.

Stupčanica se takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Centar i ima zaista odlične uslove za taj rang takmičenja, pa su tako pripreme uradile u Turskoj.

Ovaj klub će u 1/16 finala Kupa BiH biti domaćin Borcu, a u Stupčanici su se maksimalno potrudili da naprave nezaboravni spektakl na stadionu Danac.

Proteklih dana postavljenja je i montažna tribina kapaciteta 400 mjesta i bit će u funkciji za utakmicu protiv aktuelnog prvaka BiH.

"Nova tribina od 400 sjedećih mjesta, spremna je za srijedu i utakmicu Kup-a BiH, koju naš tim igra protiv FK Borac.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Obavijest za sve navijace : S aspekta sigurnosti montažna tribina je apsolutno sigurna i njena nosivost je 600 kg/m2", saopštili su iz Stupčanice.

Inače, utakmica u srijedu počinje u 16 sati. Prodaja ulaznica je već počela i karte se mogu nabaviti po cijeni od 5 KM.

Top Komentari

Husrefbeg22
tribine stoje na par metalnih sipli. Daj Boze da ne padne. Olovnjaci uzmite lopate u sake pa izbetonirajte tribinu, manite se konstrukcije od sipki dok neko nije vrat slomio.
9 1
Erikdier21
Amar Osim na aparatima
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi