Treća su liga u BiH, imali su pripreme u Turskoj, a sada grade i tribinu

Primjer ostalim

Treća su liga u BiH, imali su pripreme u Turskoj, a sada grade i tribinu

A. Čaušević

Za pojedine klubove u BiH važi fraza: "Ko neće nađe opravdanje, a ko hoće nađe način".

Svijetli primjer koji garantuje bolju budućnost bh. fudbala stiže nam iz Olova gdje NK Stupčanica može poslužiti kao referentna tačka mnogim klubovima u našoj zemlji.

Stupčanica se takmiči u Drugoj ligi Centar, odnosno u trećem rangu bh. fudbala, ali obzirom na organizaciju i uslove može se reći da ne zoastaje mnogo za klubovima iz većih rangova.

Ovaj klub je ljetos imao osmodnevne pripreme u Turskoj i praktično je bio jedan od rijetkih bh. klubova koji se pripremao van regiona.

Prije nekoliko dana krenulo se i sa infrastrukturnim projektom, tačnije na stadionu Danac počela je postavljanjem krova na novoizgrađenoj tribini.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Očekuje se da radovi budu završeni u narednih 30 dana, ukoliko to dozvole vremenski uslovi.

Inače, Stupčanica je vrlo dobro ušla u novu sezonu i trenutno drži drugo mjesto. Nakon pet kola osvojeno je 12 bodova. Vodeća visočka Bosna ima bod više.

Top Komentari

denimen9
Sve pohvale za Stupčanicu, u zadnjih godinu danas sam na nekoliko mjesta čitao i slušao o toj ekipi. Uživaju ljudi ja bi rekao...
8 1
WOLF20
Nek dovedu Osima za trenera :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi