Vraćaju se na mapu bh. fudbala, počeli radovi na stadionu

U klubu su aktivni

Vraćaju se na mapu bh. fudbala, počeli radovi na stadionu

H. Zilić

NK Teočak će ponovo biti na mapi bh. fudbala.

Naime, izbornom sjednicom održanom krajem prošle godine s radom je ponovo počeo pomenuti klub i odlučeno je da će se naredne sezone takmičiti u 3. ligi Tuzlanskog kantona.

Cilj je da se utakmice igraju na stadionu u u Mumbašićima te stvore uslovi za normalno takmičenje, a radovi na stadionu su već počeli punom parom.

"Kao što smo i najavili, počeli smo organizovali prvu u nizu akcija čišćenja i uređenja stadiona u Mumbašićima.

Uz druženje naših igrača i volontera, koji su nam došli u pomoć, odrađeno je zaista dosta posla. U narednom periodu nastavljamo dalje", stoji između ostalog u saopštenju NK Teočak.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Inače, za predsjednika NK Teočak izabran je Sead Mustajbašić, a Upravni odbor čini ukupno devet članova. Predsjednik Skupštine je Abdulkadir Mulaosmanović.

Ovaj klub je prije nekoliko godina zamrznuo svoj rad zbog teške situacije.

Top Komentari

user1604155860
Sretno momci.
8 0
Belajsuz1989
Sretno ...bar neka ima za djecu da treniraju to je najbitnije....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi