NK TOŠK angažovao novo pojačanje

Mazić potpisao ugovor

NK TOŠK angažovao novo pojačanje

S. Mlaćo

NK TOŠK je u srijedu remizirao protiv Željezničara u prijateljskom meču na Grbavici i pokazao da ima respektabilnu momčad za novu sezonu Prve lige FBiH.

Klub iz Tešnja je pokazao svoje kvalitete, a jučer su dobili i novo pojačanje. Radi se o iskusnom defanzivcu Nikoli Maziću koji je i potpisao ugovor.

Rođen je 23.11.1986. godine, a u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri nastupao je za Gradinu Srebrenik, Mladost iz Obarske, Goražde, Drinu Zvornik, Zvijezdu 09, Borac iz Banja Luke i Slogu Crnjelovo.

Mazić je stigao u Tešanj kao zamjena za Gorana Popovića koji je stigao ovog ljeta u TOŠK, no odlučio je napustiti klub i vratiti se u NK Metalleghe BSI.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

TOŠK novu sezonu Prve lige otvara gostujućim susretom protiv FK Igman iz Konjica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije