Utakmica još traje, a iz NK TOŠK se već obrušili na glavnog suca

Čari Prve lige

Utakmica još traje, a iz NK TOŠK se već obrušili na glavnog suca

E. Ganibegović

U toku je utakmica 25. kola Prve lige FBiH između TOŠK-a i Simm-Baua. 

Dvadesetak minuta do kraja rezultat je 1:1, a tim rezultatom domaći sigurno nisu zadovoljni jer iz sjene jure Igman i GOŠK u borbi za Premijer ligu.

Za njih je sve izgledalo sjajno nakon prvih 45 minuta jer su golom Dubačkića vodili s 1:0, no u drugom poluvremenu im ne ide kako su zamislili.

Prvo je glavni sudac iz Mostara, Emir Spahalić, dosudio penal za goste koji nije iskoristio Dino Kalesić, što su iz TOŠK-a na svojoj Facebook stranici ispratili s podsmijehom, a u idućoj objavi napisali da će možda dosuditi i drugi.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Ipak, nedugo nakon toga, Simm-Bau stiže do poravnanja, a po mišljenju domaćih, iz nepostojećeg kornera.

Opis nije dostupan.

Čari Prve lige...

Top Komentari

SamoSiroki
Seljačka posla
4 1
ElvirBolic
Seljadija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi