TOŠK i Budućnost za primjer drugima!

Danas je u Tešnju tužan dan

TOŠK i Budućnost za primjer drugima!

S. Mlaćo
Tužne vijesti dolaze iz Tešnja. Jučer je preminuo nekadašnji omladinac NK TOŠK Omar Dizdarević.

U Tešnju je danas tužan dan, svi se žele na dostojanstven način oprostiti od Dizdarevića.

Za danas je već ranije zakazana i prijateljska utakmica TOŠK-a i Budućnosti, a satnica je sada promijenjena.

Naime, termin meča poklapao se sa dženazom mladića, a pravi ljudski potez napravili su gosti iz Banovića. Oni će doći u planirano vrijeme, a zatim i sami prisustvovati dženazi.

“Utakmica NK TOŠK - FK Budućnost Banovići je pomjerena za 18:15 sati, zbog dženaze našeg bivšeg omladinca Omara Dizdarevića koja se poklapa sa terminom utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zahvaljujemo se gostima na razumijevanju a velike pohvale također idu za goste iz Banovića koji su izrazili želju da zajedno sa našim igračima budu dio ispraćaja dženaze našeg bivšeg člana. Zaista sve pohvale za FK Budućnost Banovići“, stoji u objavi NK TOŠK.

Duel federalnih prvoligaša tako će početi u 18:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi