NK TOŠK u sjajnoj utakmici ostvario pobjedu protiv FC Guizhou Henfenga

Sjajna igra ekipe iz Tešnja

NK TOŠK u sjajnoj utakmici ostvario pobjedu protiv FC Guizhou Henfenga

E. Oštraković

Nogometaši TOŠK-a jučer su odigrali prijateljsku utakmicu protiv FC Guizhou Hengfenga, te su ostvarili pobjedu od 4:2.

Nije krenulo dobro za TOŠK, jer su gosti iz Kine uspjeli prvi doći do vodstva, a gol je postignut sa bijele tačke.

Na odmor se oštilo upravo pri rezultatu 1:0 za Guizhou, a igru je kod TOŠK-a zbog povrede morao napustiti Škrijelj što je bio veliki hendikep za ekipu iz Tešnja.

TOŠK je na otvaranju drugog poluvremena došao do izjednačenja preko Dine Dizdareviča, ali su igrači Guizhou jako brzo došli do novog vodstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon toga Hodžić je pogodio za novo izjednačenje, a vodstvo je ekipi iz Tešnja donio Mahir Skopljak koji je postigao gol glavom.

Do kraja utakmice viđen je još jedan gol, a postigao ga je Bibić, koji je tako postavio konačan rezultat na ovoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi