NK Travnik i Pirota spremni za završnicu

Bitka za dva mjesta u Omladinskoj Premijer ligi počinje sutra

NK Travnik i Pirota spremni za završnicu

S. Mlaćo

U Travniku je sve spremno za završnicu prvenstva Omladinske lige BiH za juniore. Kako je već poznato, završnica je pripala NK Travnik i susreti polufinala te za treće mjesto i finale će se igrati na stadionu Pirota u vezirskom gradu. 

U NK Travnik su spremni za završnicu, te vjeruju da će biti pravi domaćini, kao i da će publika uživati u kvalitetnom nogometu mladih nogomeaša.

Prvi susreti zakazani su za ponedjeljak. Travnik će od 16 sati ugostiti OFK Gradina, dok će dva sata kasnije snage odmjeriti FK Slavija i FK Rudar Prijedor.

Finalisti će izboriti plasman u Omladinsku Premijer ligu BiH, a susret za treće mjesto je u utorak u 10 sati, dok je finalni meč u 12 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Ulaz na sve utakmice je besplatan, te su organizatori pozvali ljubitelje nogometa te navijače sve četiri kluba da dođu u što većem broju i na taj način uveličaju samu završnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi