U ambicioznom prvoligašu idu na pauzu: Mrguda otkrio planove, Mujkanović ponovo oduševio

Zauzimaju četvrto mjesto

U ambicioznom prvoligašu idu na pauzu: Mrguda otkrio planove, Mujkanović ponovo oduševio

Samir Mlaćo

Nogometaši NK Vis Simm Bau na zimsku pauzu otišli su sa četvrtog mjesta.

Tim iz Kosove kod Maglaja u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi napravio je sjajan rezultat i opravdao ambiciozne najave da će igrati veoma zapaženu ulogu.

Simm Bau je bio i lider prvenstva, a na zajedničkom ručku jučer se nogometašima obratio šef struke Ajdin Mrguda koji je analizirao prvi dio sezone, te govorio o planovima za drugi dio sezone.

Nogometašima se obratio i direktor Mirza Spahić.

O prvom čovjeku NK Vis Simm Bau Mirzi Mujkanoviću mnogo se pisalo u proteklom periodu, a Mujkanović je sada još jednom pokazao kako treba da funkcioniše organizovan klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naime, nogometašima i trenerima je ispoštovao platu i prije predviđenog datuma, što je prava rijetkost u našoj zemlji, pa i ne čudi što brojni nogometaši u našoj zemlji priželjkuju angažman u Vis Simm Bau.

I sami igrači imali su samo riječi hvale za prvi dio sezone, a posebno Mujkanovića koji je donio nešto sasvim novo u bh. nogometu, u pozitivnom smislu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi