NK Zvijezda i FK Velež postigli dogovor!

Obaviješten i Savez

NK Zvijezda i FK Velež postigli dogovor!

S. Mlaćo

Disciplinska komisija NS BiH objavila je kako se FK Velež nalazi pred suspenzijom zbog duga od 15.000 KM prema NK Zvijezda Gradačac u vidu naknade za treniranje Melvina Osmića.

Osmić trenutno nastupa za Rođene, a za SportSport.ba je potvrđeno da su dvije strane postigle dogovor.

"Sa Veležom je napravljen sporazum, sve je već poslano u Savez. Velež će danas izvršiti uplatu jedne rate, a do kraja mjeseca će biti uplata druge rate", kazao je za SportSport.ba sportski direktor NK Zvijezda Fahrudin Piskić.

Zvijezda je nedavno dobila novo rukovodstvo kluba i to se pokazalo kao pravi potez. Već sada je urađeno mnogo posla, a 'probudila' se i momčad s obzirom da su u posljednje tri utakmice momci sa Banja Ilidže osvojili sedam bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na klupu Zvijezde je došao nekadašnji bh. rerprezentativac Dario Damjanović i sada mu ide sjajno.

U subotu u Gradačac stiže TOŠK.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VictoriasFikret
Pa dobro, biće uplaćeno. U čemu je problem? Nije niko ni mislio ne platiti. Ovi se zaletili napisati članak na portalu o nečemu što će sasvim izvjesno biti realizovano. Velež je u prethodne dvije utakmice, u dva navrata, dobio po 20.000 KM od navijača. To potraživanje je sitnica. Nema potrebe za panikom.
4 1
Realist
Stabilan klub ovo sam plaća a ne njegovi navijači
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti