Velež pred suspenzijom zbog duga prema Zvijezdi

Sve moraju uskoro riješiti

Velež pred suspenzijom zbog duga prema Zvijezdi

S. Mlaćo

Disciplinska komisija NS BiH donijela je odluku da FK Velež do 17.09. mora isplatiti NK Zvijezda 15.000 KM na ime naknade za treniranje Melvina Osmića.

Rođeni isplatu moraju izvršiti do 12 sati navedenog dana, a nalaze se pod prijetnjom suspenzije odigravanja prvenstvenih i Kup utakmica u takmičarskoj 2020/21. godini.

"Obavezuje se FK „Velež” Mostar da NK „Zvijezda” iz Gradačca, po osnovu
Odluke Komisije za status i transfer igrača Nogometnog saveza Hercegovačkoneretvanskog kantona/županije broj: 04-65/20 od dana 10.02.2020. godine, isplati finansijsko dugovanje u iznosu od 15.000,00 (slovima: petnaesthiljada) KM na ime naknade za treniranje igrača Osmić Melvina", stoji u odluci.

Velež za vikend gostuje Olimpiku, dok Zvijezda iz Gradačca u Prvoj ligi FBiH dočekuje TOŠK.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Koliko je u Velezu ciganluk govori činjenica da će opet od navijača skupljat pare za svaku utakmicu i kad skupe 5000 to im je ogromna svota onda im 15 000 predstavlja abnormalno velik iznos. Pitanje dana: Koji ce ''navijac'' kupit 5000 ulaznica da pomogne klubu u jos jednoj teskoj situaciji pa da im malo( 15000 dug i 10000 za plaću cijelom prvom timu)
1 12
starmac
Fukare jedne.Znači što je čovjek treniro za vrijeme pauze zbog COVIDA 19 sa ZVIJEZDOM tražite pare.Pamtimo pa vratimo.A nebrinite.Velež ima ROĐENE i armiju svojih simpatizera.Platit ćemo fukari.I radi toga da nas mafija još suspenduje.FUJ!M.U.S.V.D.G
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi