Nogomet je više od igre: Pogledajte kakvu je poruku Jedinstvo poslalo Veležu

Pred nadolazeći derbi

Nogomet je više od igre: Pogledajte kakvu je poruku Jedinstvo poslalo Veležu

Naredno kolo 1. lige FBiH donijet će veliki derbi u Bihaću, gdje će se sastati Jedinstvo i Velež, ekipe koje su uz Zvijezdu trenutno jedine stopostotne.

U Bihaću očekuju veliku utakmicu, u pravom ambijentu pred ispunjenim tribinama, a maksimalno uvažavajući rivala na adresu Veleža su poslali e-mail koji pokazuje kako je nogomet zaista više od igre.

O čemu se zapravo radi, pogledajte u nastavku.

"Iako ste ovog vikenda domaćini, a narednog naši gosti, kao i u našem ranijem mailu koji je ispod ovog teksta, molimo vas za kontakte vaših vođa navijača, kako bi ih pozvali na vikend aranžman u Nacionalni park Una, jer mi želimo da osvježimo ponzanstva i potvrdimo prijateljstva.

S tim u vezi, pozivamo i članove Uprave na raniji dolazak, druženje i fer korektnu igru, kako bi bili primjer drugima, kao i našim navijačima, nema potrebe za nesporazume i fizičke obračune", stoji u mailu koji su iz Jedinstva uputili Veležu.

Za svaku pohvalu...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Volim Jedinstvo ali ovog puta zelja mi je da Velez ude u premijer ligu a Jedinstvo godini.
23 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi