Nogometni savez Slovenije izrekao kaznu za Ibričića

Problemi za Domžale

Nogometni savez Slovenije izrekao kaznu za Ibričića

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić nije se proslavio u 12. kolu Prve lige Slovenije. Naime, njegove Domžale su remizirale protiv Mure 2:2, iako su vodile 2:0, a domaći su meč završili sa devet igrača.

Između ostalih, isključenje i to direktno zaradio je iskusni Ibričić koji je oštro faulutirao jednog igrača Mure, te je glavni sudija odlučio da ga pošalje u svlačionicu.

Mnogi ljubitelji nogometa u Sloveniji su mišljenja da je Ibričić prestrogo isključen, s obzirom da nije poznat kao nogometaš koji često dobija žute ili crvene kartone, međutim od Slovenskog saveza iskusni nogometaš je kažnjen tri utakmice neigranja, što će svakako biti problem za Domžale u narednim mečevima.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Ibra kralj, savez bravine obične
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi