Nogometni savez u subotu predstavlja Bajevića

Zakazana press konferencija

Nogometni savez u subotu predstavlja Bajevića

S. Mlaćo

U subotu će biti i zvanično predstavljen novi selektor naše nogometne reprezentacije Dušan Bajević.

Saopšteno je to iz krovne kuće bh. nogometa.

"Konferencija za medije na kojoj će službeno biti predstavljen selektor „A“ reprezentacije Duško Bajević biće održana u subotu 25. januara 2020. godine u 11.00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu, Bulevar Meše Selimovića 95", stoji na nfsbih.ba.

Za novog selektora Bajević je izabran desetak dana prije nove godine, kada se i kratko obratio medijima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Želim da imamo saradnju kakvu treba da ima reprezentaciju. Treba nam pomoć medija u ova dva koraka koja su nam ostala do EP, a u to vjerujem. Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje. Presudila je moja velika želja da pomognem reprezentaciji. Vjerujem da svojim znanjem i iskustvom mogu da doprinesem u ostvarenju cilja. Sada se trebamo mobilisati, napraviti stručni štab koji će ubuduće raditi na stvarima koje se moraju popraviti. Računat ćemo na sve igrače koje imamo na raspolaganju", kazao je tada Bajević.

Jučer je potvrđeno da će Bajević u narednom periodu na raspolaganju imati i Senada Lulića, kapitena Lazija koji se vraća među Zmajeve.

Top Komentari

Keno
Bajevic jos nije ni predstavljen a vec je npr. vratio lulica u repku... to se trazi, imam dobar osjecaj skroz sto se tice ovog selektora
2 0
VelaHavle
Kako ga ba nisu predstavili .. pa sta je ona press konferencija kad su se medijima obratili begic i bajevic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi