Mazraoui je sinoć odletio u reklame, a je li za njega 2023. godina završena?
Mazraoui danas na pretragama u Minhenu, koliko će odsustvovati s terena?

Danas je na pretragama

Mazraoui je sinoć odletio u reklame, a je li za njega 2023. godina završena?

Eldar Ganibegović

Noussair Mazraoui igrao je sinoć u početnoj postavi za Bayern na Old Traffordu, no izašao je na poluvremenu. Vrlo je lako moguće da je za njega 2023. godina gotova.

Sinoć je u okviru 6. kola grupne faze Lige prvaka minhenski Bayern gostovao kod Manchester Uniteda i slavio pobjedu rezultatom 0:1 pogotkom Comana.

Na terenu je u ekipi gostiju od prve minute bio Marokanac Noussair Mazraoui, no izašao je na poluvremenu. Svoje mjesto ustupio je Laimeru.

Pred kraj prvog poluvremena imao je jedan nezogdan pad. U borbi za loptu odletio je u reklame na Old Traffordu. 

Oglasi

Nije na poluvremenu izašao iz taktičkih razloga Thomasa Tuchela, nego zato što je osjećao ukočenost lista na jednoj nozi.

Danas dolaze informacije kako je već danas Marokanac u Minhenu na dodatnim pretragama, nakon čega će se znati njegovo stanje.

Tako postoji vrlo velika mogućnost da se reprezentatiac Maroka na teren vrati tek 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, Bayernu su do kraja polusezone u Njemačkoj ostale dvije utakmice. Prvo će za četiri dana ugostiti Stuttgart, a onda 20. decembra gostuje kod Wolfsburga.

Bundesliga se nastavlja 12. januara kada Bavarci dočekuju Hoffenheim, a 6. januara imaju dogovorenu i prijateljsku utakmicu protiv švicarskog Basela. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi