Nova bruka Evertona, Koemanu se trese stolica

Nema igre, nema rezultata

Nova bruka Evertona, Koemanu se trese stolica

Everton je tokom ljetnog prelaznog roka potrošio malo manje od 200 miliona eura, ali izgleda da ni to nije dovoljno ekipi sa Goodisona da bude u vrhu tabele.

Ekipa Ronalda Koemana ove sezone igra očajno, a danas je na svom terenu poražena od Burnleyja rezultatom 1:0 i tako ostala na i više nego skromnom 16. mjestu sa samo sedam bodova.

Jedini gol na utakmici postignut je u 21. minuti kada je Hendrick pogodio za pobjedu Burnleyja rezultatom 1:0. Everton je do kraja utakmice na razne načine pokušavao izbjeći poraz, ali nije uspio postići nijedan gol i na kraju je pretrpio već četvrti poraz u sezoni.

Novi gubitak bodova mogao bi biti koban za Koemana, kojem se uveliko trese stolica i ne bi bilo iznenađenje da holandski stručnjak još danas dobije otkaz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju treba istaći da bh. reprezentativac Muhamed Bešić nije ni konkurisao za ovu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi