Nova ispovijest Riberyja: Zbog ožiljka nikad nije zaplakao, ali je radio nešto drugo

Čvrst karakter iskusnog Francuza

Nova ispovijest Riberyja: Zbog ožiljka nikad nije zaplakao, ali je radio nešto drugo

A. Čaušević

Franck Ribery ima dugu i izuzetno uspjenšnu karijeru sa osvojenih 25 trofeja, većinu u Bayernu. 

Francuz je na neki način imao poseban život, prvenstveno zbog ožiljka na njegovom licu koji ga prati iz djetinjstva.

"Nikad nisam plakao u uglu, ali sam dosta patio. Nije lako biti dijete i imati takav ožiljak na licu", rekao je Ribery za Canal +.

"Karakter mi je pomogao da idem naprijed, izgradim karakter i davao mi je snagu. Kako te ostali gledaju, njihovi komentari...Moja porodica je dosta patila zbog toga kao i ja."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ljudi su me gledali, govorili su mi da je ožiljak grozan, gdje god odem svi bi me gledali", kazao je bivši igrač Bayerna.

Ribery je ovog ljeta stigao u Fiorentinu, odmah je postao omiljen među navijačima kojim se želi odužiti vraćanjem Viola u vrh Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi