Ribery pronašao "krivca" za slab meč u Firenci

Nakon nule protiv Juventusa

Ribery pronašao "krivca" za slab meč u Firenci

E. Škorić

Krilo Fiorentine slaže se s trenerom Juventusa Mauriziom Sarrijem, koji je također primijetio da je bilo jako vruće tokom jučerašnjeg meča.

Fiorentina i Juventus odigrali su bez pogodaka, a za slab meč u Firenci okrivili su - vrijeme. I Ribery, kao i Sarri, vjeruje da su vremenski uslovi bili uzroci teške i loše utakmice.

"Jako sam sretan, prošla su tri mjeseca otkad sam odigrao cijeli meč. Ovaj nastup je protekao dobro. Pokušavam ući u formu i bio je to korak naprijed", rekao je Ribery, pa dodao:

"Pokušali smo sve da zabijemo gol, ali Juventus je jak tm, a i bilo je baš vruće", dodao je bivši igrač Bayerna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo dobar tim, nadam se pobjedama u narednim mečevima. Navijači u Firenci su nevjerovatni. Došao sam zbog toga, atmosfera na stadionu je sjajna", dodao je Ribery.

Novi vlasnik Fiorentine Rocco Commisso također je bio oduševljen igrom Riberyja rekavši da je Francuz u svojih 36 godina igrao bolje od Cristiana Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi