Nova majstorija Miralema Pjanića, CR samo 'ovjerio' pobjedu Stare dame

Serija A

Nova majstorija Miralema Pjanića, CR samo 'ovjerio' pobjedu Stare dame

Edmir Škorić

Juventus je u susretu šestog kola italijanske Serije A savladao SPAL 2:0.

Juve je očekivano pred svojim navijačima upisao novu pobjedu. SPAL se pristojno nosio s velikim favoritom, ali na kraju su Pjanić i Ronaldo osigurali tri boda aktuelnom prvaku Italije,

Vodeći gol na meču postigao je bh. reprezentativac u 45. minuti. Khedira je dodao do Pjanića, a ovaj majstorski postiže drugi gol u sezoni. Prvi je postigao u utorak navečer u pobjedi nad Brescijom.

Ronaldo je u 78. minuti zatresao mrežu gostiju na asistenciju Dybale i tako riješio sve dileme oko pobjednika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve se sa 16 bodova vraća na prvo mjesto, no Inter koji ima bod manje, može opet biti lider ukoliko danas ostane neporažen u gostima kod Sampdorije.

Top Komentari

barcaforever
Još da mu pusti da izvodi slobodnjake imao bih još golova, bolji je od Ronalda...
4 2
gumenakita
Bravo Miraleme!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti